Părintele Ieromonah Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, a adormit întru Domnul, în timp ce săvârşea sfânta slujbă de Înviere

Anunţul a fost făcut pe Facebook: „Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârşea sfânta slujbă despre patimile, moartea şi Învierea Domnului nostru Iisus Hristos”.

Şi pe un grup Facebook denumit „Manastirea Frasinei” au fost postate mai multe mesajele de condoleanţe, transmite Mediafax.

„Dumnezeu să-l odihnească! De la dânsul a primit mama ultima împărtăşanie înainte de moarte!”, „Odihnă veşnică! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în linişte şi pace!” sau „Bunul Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii! Sârguitor pentru Dumnezeu şi semeni pe acest pământ, va avea mare răsplata în Ceruri!” sunt câteva dintre mesaje postate pe grupul respectiv.

Mănăstirea Frăsinei este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre, se arată în descrierea pe pagina de Facebook a lăcaşului. Mănăstirea Frăsinei se află în comuna Muereasca, judeţul Vâlcea.
Părintele Ieromonah Daniil avea 92 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here