Pensia specială a soției lui Florin Iordache s-a dublat, în guvernarea PSD, la 5.200 euro pe lună

Florin Iordache
Inquam Photos/ George Călin

Nu doar lui Florin Iordache i-a mers fantastic în guvernarea PSD-Dragnea, ci și soției sale care a fost judecător la Înalta Curtea de Casație și Justiție. În 2019, Magdalena Iordache a încasat o pensie de judecător de la ICCJ în valoare de 304.800 lei, dezvăluie Newsweek România.

Florin Iordache a cunoscut anii săi de glorie între 2017 și 2019 când țara a fost guvernată după bunul plac de Liviu Dragnea. Iordache a fost ministrul justiției și a dat Ordonanța 13 privind amnistia și grațierea. Aparent a fost sacrificat de Dragnea, Iordache demisionând din guvernul Grindeanu.

Însă, Iordache a rămas jupân peste demersul de modificare a Legilor Justiției și a codurilor penale. Și după plecarea lui Dragnea la Rahova și a PSD de la guvernare, Iordache a prins o sinecură. A fost ales președintele Consiliului legislativ unde va câștiga peste 10.000 de lei.

Și soției sale i-a mers foarte bine în timpul guvernării PSD (partid care are și acum majoritatea în Parlament alături de colegii din Pro România).

În 2015, Magdalena Iordache a încasat o pensie de judecător de la ICCJ în valoare de 145.000 lei. Restanțe slariale de 48.600 lei.

În 2016, Magdalena Iordache a încasat o pensie de judecător de la ICCJ în valoare de 165.000 lei. Ca notar a încasat 65.576 de lei.

Articolul integral – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here