Polițiști locali, prinși când vandalizau panoul electoral al unui candidat PNL la Sectorul 1. Mesaj pentru primarul PSD

Sursa: Facebook

Liberalul Tănase Stamule, aflat în cursa internă a PNL pentru desemnarea candidatului la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, a dezvăluit, joi, că unul dintre panourile sale electorale din București a fost vandalizat de trei agenți ai Poliției Locale.

Stamule sugerează, în context, că edilul în funcție, Daniel Tudorache, nu ar fi străin de asemenea manifestări la adresa unui posibil contracandidat la locale.

Postarea integrală a lui Tănase Stamule:

  • În această dimineață am primit o informare din partea Ministerului de Interne conform căreia, în data de 27.02.2020, în jurul orelor 02.45, agenți de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție au observat la intersecția Bd Ion Mihalache cu str. Alexandru Constantinescu, două persoane de sex masculin, una dintre acestea aruncând un obiect în panoul publicitar al campaniei mele, situat pe Str. Alexandru Constantinescu.
  • După ce au aruncat obiectul în panoul publicitar, cele două persoane s-au îndreptat în direcția str. LT. Av Ion Mărășescu.
    După urmărirea și interceptarea celor două persoane, a fost stabilit că acestea se numesc Munteanu Daniel Ștefan și Tabarcia Ionuț Alexandru. La scurt timp, la fața locului și-a mai făcut apariția un alt individ, respectiv Corneanu Nicolae Bogdan, care a declarat că îi cunoaște pe cei doi.
  • Munteanu Daniel Ștefan, cel care a vandalizat afișul, se afla în stare de ebrietate, declarând ca a aruncat fără un motiv întemeiat cu vopsea de culoare neagră în centrul panoului publicitar.
  • Fiind verificați în evidenta DEPABD, cele trei persoane figurau cu mențiunea la ocupație, agent poliție comunitară.
  • Această acțiune este, în mod evident, un atac vădit al actualului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, la candidatura mea și, concomitent, la valorile liberale. Cu toate acestea, fiind o zi frumoasă de primăvară, nu mă supăr pe Poliția Locală, dar profit de contextul însorit pentru a îl anunța pe actualul primar, Daniel Tudorache, ca agitația dumnealui nu își are rostul, pentru că îl voi înlocui în luna iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here