Prima Tesla Made in China a fost arătată publicului. Vezi pozele oficiale

Prima Tesla Model 3 fabricată în China a fost arătată publicului. Compania americană a publicat pe contul său de Weibo (echivalentul chinez al Twitter) poze cu mașina care a ieșit pe linia de asamblare a uzinei din Shanghai.

Față de modelul american, singura diferență pare să fie sigla cu numele Tesla scris în chineză, aplicat pe portbagaj.

Dezvelirea oficială va avea loc astăzi. Marele public va avea ocazia să vada mașina îndeaproape la Salonul Auto de la Guangzhou de luna aceasta. Vânzările vor începe anul viitor.

Tesla Model 3 fabricată în China este mai scumpă decât cea din SUA. O mașină fabricată la Shanghai va fi vândută pe piața locală cu 51.200 de dolari, a scris CarNewsChina.com. În SUA, aceeași mașină este sub 40.000 de dolari.

Uzina din China este prima pentru Tesla din afara SUA. Lucrările au început în ianuarie anul acesta iar după nici 10 luni, au început deja să iasă mașini pe poartă. Elon Musk a spus că nu a văzut niciodată un asemenea ritm de construcție.

Fondatorul companiei a spus că de pe linia de asamblare vor ieși 1000 de mașini pe săptămână, până la finalul anului, potrivit Bloomberg. De uzina din China depinde viitorul Tesla

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here