Bancherul George Alberts, primul soț al Adinei Alberts, a murit. Acesta s-a stins, sâmbătă, pe patul de spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În prezent, medicul Adina Alberts este căsătorită cu afaceristul Viorel Cataramă, unul dintre cei mai vehemenți propagandiști ai teoriilor conspiraționiste țesute în jurul COVID 19.

Anunțul a fost făcut de catre Paul Wood, un apropiat al lui George Alberts, și, imediat după aceea, foarte mulți bancheri români și olandezi și-au exprimat regrete.

O zi mai târziu, însă, Sputnik.md, siteul propagandei rusești, a preluat mesajul Adinei Alberts despre moartea fostului ei soț și a publicat un text intitulat ”Manipulare și VINĂ în moartea fostului soț al Adinei Alberts.”

Ce a scris Adina Alberts, sâmbătă, pe Facebook:

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu SARS-CoV-2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc, care este în mare parte bolnav și plin de bube!

Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!

Sputnik.md pleacă de la mesajul Adinei Alberts și denunță vina sistemului medical din România:

”Pe diferite căi a ajuns în presă informația că omul de afaceri era infectat cu noul coronavirus, iar presa mainstream a titrat, aproape la unison că „a murit de COVID-19”. Un nou motiv și un exemplu pentru a spori isteria dorită parcă… de undeva!

Realitatea este cu totul alta, o spune chiar Adina Alberts – din ale cărei rânduri reiese atât că e vorba de o manipulare, dar și de ceva de care NU se vorbește: vina sistemului medical! ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here