Protest AUR la Parlament, împotriva certificatului verde

Sursa: captură video

ACTUALIZARE. Aproximativ 100 de persoane dintre cele care protestează în zona Parcului Izvor au reuşit să intre în curtea interioară Parlamentului, potrivit  Agerpres.


Un protest are loc, marţi, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, la intrările oficiale. Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar în faţa Parlamentului se află şi copreşedintele AUR, George Simion, şi parlamentarii acestei formaţiuni. Oamenii se află la intrările oficiale ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, păzite de jandarmi, transmite News.ro.

George Simion a declarat într-o intervenţie LIVE pe Facebook că sunt aşteptaţi zeci de mii de români, din toată ţara, la acest protest şi că mulţi se află pe drum. Protestul a fost anunţat pentru ora 9.00, însă mulţimea s-a adunat încă de la ora 8.00 în faţa Parlamentului.

Protestatarii strigă ”Libertate”, ”Venim peste voi” ”Jos criminalii” şi poartă steaguri, cerând ca certificatul verde la locul de muncă să nu fie introdus.

Copreşedintele AUR spune că toate intrările de la Camera Deputaţilor sunt blocate de protestatari. Pe faţada intrării de la Camera Deputaţilor a fost pus un banner mare cu mesajul ”Libertate fără certificate”. ”Să vedem cum vor vota aceşti deputaţi, trebuie să vină de la ora 10.00 aici”, a arătat el.

”Vom spune de la tribuna Parlamentului să respingă certificatul verde. (..) Acum e momentul să blocăm această prostie de certificat şi restricţii inumane”, a mai afirmat George Simion.

Știi cine sunt eu?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here