Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că Guvernul îşi va asuma răspunderea şi pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, iar acest proiect va fi prezentat în primă lectură în şedinţa de marţi a Executivului.

Am decis astăzi ca o a doua asumare de răspundere să fie luată pe ordonanţa 114 şi tot în şedinţa de mâine (marţi – n.r.) vom avea o primă lectură a ordonanţei 114, astfel încât aceasta să fie abrogată, cu excepţia părţii referitoare la construcţii, unde deja s-au operat modificări în sector şi dacă am abroga şi partea aceasta legată de construcţii atunci s-ar bulversa cu totul un domeniu care aduce plus valoare în sectorul economic. OUG 114 a condus la toate creşterile de preţuri pe care le-au simţit românii pe propria piele în timp ce erau minţiţi că o duc mai bine datorită creşterii veniturilor făcute de guvernarea precedentă. Da, veniturile au crescut, dar creşterile de preţuri prin această ordonanţă ticăloasă au fost efectuate„, a menţionat Turcan, potrivit Agerpres.

Vinerea trecută, premierul Ludovic Orban anunţa în şedinţa de Guvern că Executivul îşi va asuma răspunderea pe abrogarea „tuturor prevederilor catastrofale” din OUG 114, în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here