Răspunsul lui Orban în cazul celor doi secretari de stat din Ministerul Educației intrați în concediu

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Ludovic Orban, a declarat marţi, referitor la secretarii de stat din Ministerul Educaţiei care au intrat în concediu pentru a face campanie electorală, că ”Ministerul Educaţiei nu stă într-un secretar de stat”, transmite News.ro.

”Ministerul Educaţiei nu stă într-un secretar de stat. Ministerul funcţionează în deplină capacitate. Ministerul Educaţiei are un întreg aparat de lucru şi toate funcţiile necesare pentru deschiderea şcolii au fost exercitate”, a precizat Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări.

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a anunţat că doi secretari de stat de la minister, dintre care unul care răspunde de învăţământul preuniversitar, se află în concediu de odihnă, fiind implicaţi în activităţi legate de campania electorală.Ea a afirmat duminică într-o conferinţă de presă că angajaţii Ministerului Educaţiei au făcut toate eforturile pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii cât mai bune şi că doi secretari de stat se află în concediu de odihnă în această perioadă. „Atât eu, cât şi colegii mei din cadrul Ministerului Educaţiei, am făcut toate eforturile pentru ca anul şcolar să înceapă în cele mai bune condiţii. Aşa cum cred că ştiţi secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar, dar şi un alt secretar de stat din cadrul ministerului Educaţiei şi-au luat concediu de odihnă pentru a putea desfăşura alte activităţi, având în vedere faptul că suntem în campanie electorală. Este vorba despre doamna Luminiţa Barcari şi despre domnul Rădulescu Dragoş”, a afirmat Monica Anisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here