Reglările de conturi în eșalonul doi din PSD continuă. Ștefănescu dă cu „fulgerul” în Corlățean: „Politicoși cu noii stăpânitori”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Certurile la cuțite continuă în PSD. De data aceasta a ieșit la atac Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al partidului.

Într-o postare pe Facebook, Ștefănescu răspunde criticilor aduse de senatorul Titus Corlățean într-un discurs susținut la Târgoviște, în care acesta a trimis săgeți către „peremiștii” și „mitralierele” (aluzie la Cătălin Rădulescu – n.r.) din partid.

Codrin Ștefănescu, fost membru PRM, îl acuză pe Corlățean de lipsă de loialitate. „A zis Corlățean că nu mai vrea oameni vocali în PSD. Să fim tăcuți și cuminți. Politicoși și înțelegători cu noii stăpânitori. Așa cum a fost el când slujitorii sistemului l-au anchetat, umilit și condamnat pe Adrian Năstase. Mut ca peștele”, a scris pe Facebook social-democratul.

Titus Corlăţean a cerut, la conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, liderilor de partid să renunțe „la peremisme și la stilul mitralieră”. 

În același discurs, senatorul a pus-o la zid și pe Rovana Plumb, proaspăt debarcată de la șefia filialei Dâmbovița. Corlățean a acuzat-o pe Plumb că dezbinat PSD Dâmbovița și că a instituit o rețea de nepotisme în organizație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here