Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis: „Cea mai categorică victorie obținută vreodata împotriva PSD-ului”

klaus iohannis
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rezultatul exit-poll-urilor CURS-Avangarde și IRES îl dau câștigător al cursei prezidențiale pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă a pierdut alegerile cu un scor categoric.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, duminică seara, după anunţarea rezultatelor exit-poll, că aceasta a fost cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva Partidului Social Democrat.

El a anunţat că va fi un preşedinte „total implicat” pentru România, arătând că va fi preşedintele tuturor românilor, atât al celor care l-au votat, cât şi al celor care au avut altă opţiune.

„România a câştigat astăzi, dragi români. România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi. Au fost într-un număr impresionant să voteze şi acesta e cel mai important câştig al zilei de azi. O menţiune specială pentru românii din diaspora, care au mers în număr extraordinar la vot. Este o victorie importantă, cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD”, a declarat Klaus Iohannis, la sediul PNL.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here