„Să mă omoare cineva”. Imagini cutremurătoare cu un copil de 9 ani, batjocorit de colegi

Quaden Bayles, un copil de 9 ani din Australia, care suferă de nanism, este constant motiv de batjocură printre colegii de școală. Copilul este profund afectat de ceea ce se întâmplă și, cu lacrimi în ochi, îi cere mamei lui să îi dea o frânghie să se spânzure. „Să mă omoare cineva”, poate fi auzit micuțul spunând în imaginile postate de mama băiatului pe internet, pentru a demonstra efectele devastatoare pe care le poate avea bullyingul, scrie BBC. Clipul devenit viral a stârnit reacții în toată lumea. Oamenii îi transmis mesaje de încurajare băiatului. Printre ei și celebrual actor australian Hugh Jackman.

Inițial, mama băiatului, Yarraka Bayles din Queensland, a postat clipul pe o rețea de socializare, pentru a le arăta părinților și copiilor de la școala unde învață Quaden efectele pe care le poate avea un comportament ostil. 

Episodul s-a întâmplat după ce mama și-a ridicat copilul de la școală, în lacrimi. Quaden îi cere părintelui o frânghie, să se spânzure. „Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, spune micuțul, printre hohote de plâns.

Femeia poate fi auzită în timp ce povestește cum a fost martora unui nou episod de bullying. Imaginile au devenit rapid virale pe internet. Clipul urmărit de peste 14.000.000 de ori și a strâns sute de mii de share-uri.

În același timp, Quaden a primit încurajări de la oameni din toată lumea. Printre ei, și actorul Hugh Jackman. Iar echipa de rugbi Indigenous All Stars l-a invitat pe băiat să intre alături de ei pe teren la următorul meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here