Șeful informațiilor militare ucrainene: Vladimir Putin este grav bolnav. O lovitură de stat se pregătește în Rusia

Președintele rus Vladimir Putin este grav bolnav, a declarat Kyryło Budanov, șeful serviciului de informații militare ucrainene (GUR), într-un interviu acordat televiziunii Sky News. Potrivit lui Budanov, în Rusia este deja în derulare o lovitură de stat, al cărei scop este răsturnarea lui Putin, scrie Onet.pl.

Agenția ucraineană UNIAN subliniază că au mai existat zvonuri despre un cancer tiroidian sau un cancer abdominal în cazul lui Putin. Christo Grozew, membru al portalului de investigații Bellingcat, a scris și despre „boala sa gravă cauzată de cancer”.

Dezvăluirea va avea loc în a doua jumătate a lunii august. Până la sfârșitul anului, o parte semnificativă a operațiunilor de luptă activă în Ucraina va fi finalizată. Ca urmare, vom restabili puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv în Donbas și Crimeea”, a spus Budanov pentru Sky News.

Acesta a adăugat că nu a fost surprins de eșecurile forțelor ruse în acest război. ”Știm totul despre inamicul nostru. Îi cunoaștem planurile aproape în același timp în care apar” – a spus șeful HUR (Serviciul de informații militare ucrainean). ”Ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă, mult mediatizată, este un mit. Rusia nu este deloc atât de puternică”, a apreciat el.

Sky News amintește că Kyryło Budanov a prezis cu exactitate data începerii invaziei ruse a Ucrainei.

„Imposibil să mai fie oprită lovitura de stat”

Generalul Budanov a mai spus pentru Sky News că înfrângerea în Ucraina va duce la înlăturarea liderului Rusiei și la dezintegrarea țării.

Va duce în cele din urmă la schimbarea conducerii Federației Ruse. Acest proces a fost deja lansat și se îndreaptă către acest final„.

– Înseamnă că o lovitură de stat este în curs?

– „Da”, a răspuns el.

Se mișcă în această direcție și este imposibil să o oprești”.

El a mai susținut că Vladimir Putin se află într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”.

*Fost agent KGB, despre sănătatea lui Putin: Este un subiect tabu printre asociații săi

Sănătatea lui Vladimir Putin este un subiect tabu printre asociații săi, spune și Boris Karpichkov, fost agent KGB. Ideea este să protejăm imaginea dictatorului, care în mesajul propagandistic a fost întotdeauna prezentat ca masculin, atletic și puternic. Potrivit interlocutorului „The Sun”, Putin poate suferi de simptome precoce de demență sau alte boli grave, precum Parkinson, iar problemele sale de sănătate sunt cauzate de leziunile sportive din tinerețe.

Speculațiile despre Parkinson au explodat când un videoclip cu Putin agățat de masă a început să circule pe web. Cu toate acestea, medicii observă că această boală este dificil de diagnosticat și necesită o examinare atentă. Între timp, simptomele precum umflarea feței și tremor-ul pot avea cauze diferite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here