Suporterii Franței, revoltați de prețul biletelor de avion până la București: Costă 500 de euro, escala durează 13 ore

Circa 1.500 de suporteri francezi vin la București pentru partida Franța – Elveția din optimile EURO 2020, care se va desfășura luni, de la ora 22.00, pe Național Arena.

Campioana mondială en titre va avea astfel o galerie mai mică decât au avut, spre exemplu, Ucraina sau Macedonia de Nord, la București, potrivit Digisport.

Fanii din Franța sunt revoltați de prețurile biletelor de avion, scrie Le Parisien. Un membru al Asociației Suporterilor din Franța a vorbit despre deplasarea la București și a explicat de ce mulți fani nu vor putea ajunge pe Arena Națională.

Ne așteptam ca prețurile pentru biletele de avion să crească, este normal, dar nu mai există nicio limită. Prețurile au ajuns la 500 de euro pentru un bilet, în mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

Mai mult decât atât, ar trebui să facem o escală la Varșovia, de 40 de minute, unde riscăm să pierdem avionul. O altă variantă este escala în Turcia, dar această variantă presupune un zbor de 13 ore pentru un drum pe care în mod normal îl parcurgi în cel mult trei ore.

O altă problemă o reprezintă pandemia de COVID-19. Nu știm exact care sunt condițiile din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară. Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri. Dacă vom ajunge în semifinale, deplasarea în Anglia va fi de asemenea aproape imposibilă, pentru că acolo nu poți evita carantina”, a spus Fabien Bonnel, unul dintre liderii galeriei.

1 COMENTARIU

  1. Prostanacii astia,alaturi de britanici,ar fi bine sa ne lase in pace cu aroganta lor, aroganta nascuta din suficienta,caci asa au invatat ei la scoala, cum ca au fost buricul lumii..le pute tot ce nu e „autohton”(de parca mai e ceva autohton acolo,dupa arabizarea masiva si iresponsabila,doar pentru a avea socialistii votanti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here