Tabăra Teodorovici sapă „tranșee” în PSD. Răzvan Cuc îl acuză pe Paul Stănescu că are un „plan de preluare-predare” a partidului

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a deschis un front de război în PSD cu secretarul general interimar al partidului, Paul Stănescu, pe care îl acuză că folosește „metehne vechi” pentru a-și păstra „funcția luată nedemocratic”.

Răzvan Cuc pare a se situa în tabăra lui Eugen Teodorovici, care de câteva luni atacă șefia interimară a PSD, laolaltă cu liderul filialei Neamț a social-democraților, Ionel Arsene.

Arsene i-a transmis lui Paul Stănescu că PSD „e un tractor cam mare” pentru el.

La rândul său, Paul Stănescu l-a înfierat pe Teodorovici, spunând că fostul ministru al Finanțelor a fost o „calamitate” în perioada în care a făcut parte din conducerea PSD.

Răzvan Cuc vine acum pe această turnantă cu un mesaj acid pe Facebook la adresa lui Paul Stănescu.

Postarea lui Răzvan Cuc:

„Dacă nu ai un plan al tău, alții te vor include în planurile lor”. Când simți că pierzi controlul, ataci public fără să te uiți în jurul tău. Paul Stanescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici. Când un membru PSD își permite să aibă propria opinie, să nu fie de acord cu Paul Stanescu & Co, devine ”un aventurier politic” care e ”preocupat doar de funcții”.

Se spune că în politică scopul scuză mijloacele, însă ceea ce face actuala conducere interimară nu mai are niciun scop. Sau poate singurul scop este unul pe care îl știu doar ei și se pare ca o mare parte a partidului nu îl prea înțelege. În urmă cu un an, Paul Stănescu susținea că ”trebuie să lăsăm tinerii în fruntea partidului”. Bineînțeles, atunci nu știa încă de planul de preluare-predare a partidului, iar acum folosește aceleași metehne vechi pentru a-și păstra funcția luată nedemocratic. Mă întreb cine sunt tinerii ăștia liberi care au preluat partidul? Paul Stănescu & Co?

Actuala conducere PSD trebuie să înțeleagă că oamenii s-au săturat de aceleași fețe, e momentul ca în PSD să vină oameni cu experiență politică și cu o viziune nouă. E nevoie de un congres corect, democratic, cu dezbateri reale și critici constructive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here