Tânăr din Călan, reținut de poliție după ce și-a bătut și aruncat iubita de la etajul 3

Un tânăr de 19 ani din Călan, judeţul Hunedoara, a fost reținut pentru tentativă de omor după ce, sâmbătă seară, a bătut-o și apoi a aruncat-o pe geam, de la etajul al treilea, pe concubina sa în vârstă de 18 ani în urma unui conflict. Tânăra a supravieţuit, însă are leziuni grave.

”Astăzi, în jurul orei 18.00, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul şi-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3”, a transmis, sâmbătă, IPJ Hunedoara, citat de news.ro.

Sursa citată a precizat că tânără a supravieţuit, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Hunedoara pentru îngrijiri medicale.

”Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de faţă în custodia poliţiştilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, iar tânărul a fost reținut pentru tentativă de omor.

„În urma administrării probatoriului, în cursul nopţii, faţă de cel bănuit de comiterea faptei, tânărul de 19 ani, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor”, a declarat duminică, citat de Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În ceea ce priveşte starea de sănătate a victimei, medicii de la spitalul din Hunedoara au constatat că aceasta avea mai multe leziuni grave, motiv pentru care au decis ca tânăra să fie transferată la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here