Teodorovici: „Îmi plac c**vele, dar nu în politică”. Ministrul nu recunoaște declarația, deși a fost filmat

Eugen Teodorovici
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Eugen Teodorovici recidivează. După ce a jignit o jurnalistă, nu a recunoscut și apoi i-a cerut scuze, marți, la audierea lui Florin Cîțu în Parlament, acesta a folosit un cuvânt obscen. Declarația a fost înregistrată de Digi24, însă ministrul nu recunoaște că ar fi rostit ceva nepotrivit.

„V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac c**vele, dar nu în politică”, a spus Eugen Teodorovici la audierea lui Florin Cîțu în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului, audiere pe care a întrerupt-o de mai multe ori. Teodorovici i-a reproșat lui Cîțu că citește de pe foi și a vorbit peste colegii lui, care încercau să-i pună întrebări ministrului desemnat al Finanțelor.

Ulterior, întrebat despre acest incident, Eugen Teodorovici nu a recunoscut nimic: „Vă spun și dumneavoastră că n-am spus acest lucru. (…) Verificați informația, nu știu de ce tot insistați… vă place… (…) Dumneavoastră îmi spuneți că ce am spus eu acolo este ceea ce spune domnișoara… recunosc, dar nu e adevărat. Mai verificați încă o dată, a răspuns ministrul, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună.

Nu cu mult timp în urmă, Teodorovici a stârnit critici după ce a jignit o jurnalistă a postului B1 TV.

„Sunteți liberă diseară? (…) Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”, îi spunea atunci ministrul Finanțelor jurnalistei. Ministrul nu a recunoscut însă că ar fi jignit-o pe jurnalistă, pentru ca mai apoi să-i prezinte scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here