Trei răniţi la Paris, după ce o baterie de trotinetă a explodat la etajul patru al Clubului Pachamama

Sursa foto: Facebook

Trei persoane au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică, una grav, la Clubul-restaurant Pachamama, la Paris, pe rue du Faubourg Saint-Antoine, în apropiere de Place de la Bastille, informează News.ro.

O baterie de trotinetă electrică a explodat şi a antrenat căderea unei porţiuni a unui perete, declară AFP surse din poliţie şi pompieri.

Explozia a avut loc către ora locală 23.30 (duminică, 0.30, ora României) la cel de-al patrulea etaj, ultimul al clădirii, unde era depozitată bateria de trotinetă.

Administratorul clubului declară cotidianului Le Parisien, că bucăţi de ipsos au spart balustrada atriului de la parter.

Bucăţi de balustradă au lovit apoi clienţii.

Aproape 140 de persoane se aflau la momentul exploziei în Clubul Pachamama, potrivit cotidianului francez.

Una dintre persoanele rănite, care prezenta mai multe plăgi profunde, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Pitié-Salpêtrière, însă viaţa nu îi era în pericol, potrivit aceleiaşi surse.

Ceilalţi doi răniţi au suferit ”contuzii uşoare”.

Proprietarul trotinetei a fost audiat.

Român cu domiciliul în SUA, cercetat în cazul fetiţei de 3 ani care a ajuns drogată la spital/ Bărbatul a livrat la deschiderea unui salon cosmetic jeleuri cu THC și urma să distribuie alte droguri la Neversea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here