Turcan își continuă șarja privind situația bugetară: „Ceasul ticăie pentru milioane de români”

Foto: Raluca Turcan/Facebook

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan a declarat, marţi, că sunt şi alte ministere care au nevoie de bani de urgenţă. „Ceasul ticăie pentru milioane de români”, a spus ea despre riscul de a nu se mai putea face plăţile şi a arătat că este nevoie să se facă de urgenţă rectificarea bugetară.

„Mai e nevoie de bani şi la alte ministere. Cel mai probabil de urgenţă, şi sper de urgenţă, pentru că dacă nu fac asta în 26 noiembrie, atunci ceasul ticăie împotriva a milioane de oameni, să rezolve acest aspect la rectificarea bugetară. Şi nu doar pentru Ministerul Muncii”, a spus Turcan.

Ea a arătat că, ţinând cont că eu este îngrijorată de lucrul asta de luni de zile, le-a dat ordin instituţiilor din subordine să fie pregătite pentru acţiunea de urgenţă în momentul în care e alimentat contul.

„Tot procesul trebuie să fie extrem de rapid, astfel încât banii să ajungă la Casa de Pensii şi la celelalte instituţii, de acolo să fie transmise în teritoriu şi apoi să se facă plăţile”, a spus Raluca Turcan, la Parlament.

Ea a ţinut să precizeze că, pentru cei care primesc pensia pe card, nu este un pericol privind plata pensiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here