Un patron din Bârlad, condamnat pentru că și-a abuzat fiica vreme de doi ani de zile, a murit la Spitalul Județean Vaslui. Vasilică Ichim a suferit un șoc pe 9 iunie, când a aflat că a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare. A decis pe 14 iunie, să se spânzure în celulă, însă, în ultimul moment, a fost salvat, iar resuscitarea făcută de un echipaj medical a dat rezultate după mai bine de 20 de minute. 

Sâmbătă, 26 iunie, bărbatul a murit la Spitalul Judeţean Vaslui, după ce s-a spânzurat în celulă la aflarea veştii că a fost condamnat pentru violarea, timp de doi ani, a fiicei sale.

Bărbatul, care era patron în Bârlad, judeţul Vaslui, îşi adormea soţia cu somnifere pentru a abuza de copila în vârstă de 13 ani.
Potrivit presei locale, Vasilică Ichim a suferit un şoc pe 9 iunie, când a aflat că a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare. Pe 14 iunie a decis să se spânzure în celulă, însă, în ultimul moment, a fost salvat.
Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a aflat însă în comă profundă, la spitalul din Vaslui, iar medicii au fost rezervaţi de la început în privinţa evoluţiei sale. Sâmbătă, 26 iunie, a murit.
Rudele bărbatului spun că vor încerca să-i facă dreptate.  „Noi ştim că a fost nevinovat şi că totul i-a fost înscenat. Vom lupta pe orice cale să i se facă dreptate, să fie restabilit adevărul”, a spus Carla Ichim, cumnata lui Vasilică Ichim, notează vremeanoua.ro.
Bărbatul va fi înmormântat în satul său natal, o localitate de lângă Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here