Un bărbat de 31 de ani din comuna Păușești Măglași, județul Vâlcea, care a apărut într-o filmare lovindu-și calul înhămat la căruță până când animalul s-a prăbușit, plin de sânge, a fost reținut de poliție, potrivit G4Media.ro.

Bătaia a fost filmată pe 23 august în comuna Păulești Măglași și arată cum un bărbat își lovește minute în șir calul pentru că nu mai poate să tragă greutatea căruței. Filmul a fost postat în week-end-ul trecut pe Facebook și preluat de de Tribuna Vâlceană.

Scena a fost filmată de un localnic și arată cum mai mulți oameni i-au cerut bărbatului să nu mai bată calul, dar acesta a ignorat toate apelurile.

Colegii din poliție s-au sesizat pe 29 august, după ce au văzut imaginile pe rețeaua socială, și au deschis cercetările într-un dosar care vizează rănirea sau schingiuirea animalului. Au mers la fața locului. Ieri (luni – n.red.) bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a declarat pentru G4Media.ro Cătălin Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here