Un diplomat sârb a fost încătușat, după ce a intrat cu mașina într-o politistă de la rutieră

Un diplomat de la Consulatul Serbiei, în vârstă de 42 de ani, a accidentat ușor în noaptea de vineri spre sâmbătă o polițistă, în zona Pipera. Șoferul ar fi refuzat să oprească la semnalele polițistului de la rutieră și, încercând să scape, a intrat într-o autospecială de poliție, rănind o polițistă.

În mașînă se mai aflau trei pasageri, iar unul dintre aceștia ar fi consulul onorific al Serbiei, care ar avea cetățenie elvețiană, anunță televiziunile de știri, citând surse din poliție.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:30, în zona Pipera, când agenți de la Poliția Rutieră au încercat să oprească o mașina cu număr de Elveția. Șoferul a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea pe Șoseaua Pipera, iar polițiștii au solicitat sprijinul colegilor din zonă.

Când a încercat să scape, autoturismul a tamponat o autospecială de poliție și a accidentat o polițistă.

Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculului, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție.

S-a continuat urmărirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto și ocupanții au fost imobilizați”, informează Poliția Rutieră.

Polițiștii precizează că bărbatul care se afla la volan a fost identificat, are 42 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur în aerul expirat. În autovehicul se mai aflau trei pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here