Un influencer român stabilit în Anglia susține că, lunar, dă 10.000 de lire sterline pe mâncare. Preferă burgerul Wagyu cu caviar, învelit în foiță de aur

Cosmin Cernica, în vârstă de 29 de ani, este obișnuit cu lucrurile cele mai fine din viață și nu se lasă la greu atunci când vine vorba de cele trei mese pe zi. El susține că, lunar, cheltuiește 10.000 de lire pentru a mânca la cele mai luxoase restaurante deoarece nu suportă mirosul de mâncare gătită în casă. Locuiește atât în Londra, cât și în Dubai, și adoră să ia masa zilnic la cele mai selecte restaurante, potrivit The Sun.

Cosmin susține că mănâncă majoritatea meselor în restaurante luxoase, dar comandă și mâncare la pachet, de cinci până la șase ori pe săptămână, deoarece „nu-i place mirosul de gătit în casa lui”.

Lider pe rețelele de socializare și în marketing, împărtășește fotografii cu mesele sale celor 100.000 de urmăritori ai săi, cu instantanee de la micul dejun cu caviar și șampanie, acoperite cu trufe.

Cosmin, născut în România, spune că este bucuros să plătească 10.000 de lire sterline pe lună pentru a evita gătitul cu orice preț și cheltuiește 2.000 de lire sterline doar pe ciocolata de la magazinul Harrods.

El a spus: „Nu-mi place să gătesc și de fapt nu-mi place mirosul alimentelor gătite în casa mea, așa că singurele opțiuni rămase sunt fie să comand, fie să ies – ceea ce fac de cinci-șase ori în fiecare săptămână când sunt la Londra și în fiecare zi când sunt în Dubai”.

„A ieși la restaurante pentru mine nu este doar despre mâncare, ci mai mult despre experiență – sunt foarte selectiv cu locurile în care merg.

Atunci când comandă mâncăruri la pachet, Cosmin nu folosește doar aplicații obișnuite de fast-food, ci comandă cele mai bune preparate gourmet sau organice.

„Îmi comand mâncarea dintr-o aplicație de livrare de lux care oferă mâncare gourmet de la cele mai bune restaurante din Londra.

„Îmi place un mic dejun cu trufe, dacă este weekend, care va fi întotdeauna asortat cu șampanie. Îmi plac și sandvișurile cu somon acoperite cu caviar, sunt micul dejun preferat.”

Deși bloggerul este obișnuit să mănânce cele mai bune mâncăruri din oraș, el spune că încearcă să rămână la un stil de viață sănătos – cu excepția cazului în care își permite un răsfăț ocazional.

Cosmin a adăugat: „Chiar dacă comand tot timpul, încerc să mănânc rezonabil de sănătos, așa că nu aș comanda niciodată ceva de la McDonald’s, să zicem, dar când îmi place un „deliciu de fast-food”, aș comanda un burger Wagyu cu caviar Oscietra și foiță de aur de 24K, de la bucătarul meu preferat din Chelsea. Domnul Z, își livrează întotdeauna mâncarea într-un Mercedes.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here