Un mare lanț de magazine din România va oferi bonusuri de 1 milion de euro angajaților

Kaufland România va oferi bonusuri de 1 milion de euro angajaţilor sub forma voucherelor cadou.

„Kaufland România anunţă că va oferi tuturor angajaţilor vouchere cadou în valoare totală de 1.000.000 euro. Decizia vine ca urmare a contextului actual şi reprezintă o confirmare a promisiunii companiei de a rămâne un sprijin pentru întreaga echipă şi totodată, de a aduce puţină bucurie în casele angajaţilor, mai ales în contextul actual”, a anunţat luni retailerul. 

Fiecare angajat va intra în posesia bonusului sub forma unui voucher cadou în cursul acestei luni. 

„Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre să simtă că este apreciat şi că face parte dintr-o adevărată familie pe care se poată baza, lucruri cu atât mai importante mai ales în contextul actual”, a subliniat Marco Hößl, directorul general al Kaufland România şi Republica Moldova. 

Demersul vine ca o continuare a seriei de activităţi dedicate angajaţilor, cu prilejul aniversării celor 15 ani de activitate ai companiei în România şi desfăşurate în intervalul septembrie – noiembrie 2020.

Mai mult, acestora li se vor acorda în continuare şi alte beneficii speciale, oferite anual de companie în preajma sărbătorilor de iarnă.

Astfel, voucherul cadou oferit acum vine ca o mulţumire suplimentară din partea Kaufland România pentru implicarea echipei în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here