USR-PLUS și-a desemnat candidații pentru Primăria și CJ Iași: Cosette Chichirău și Marius Bodea, proaspăt plecat din PNL

Alianța USR-PLUS și-a anunțat candidații la alegerile locale de la Iași: pe Cosette Chichirău, președintele USR Iași pentru Primărie, și pe Marius Bodea, care a părăsit de curând PNL, pentru Consiliul Județean.

De menționat că USR are în statut interdicția de a racola membri care au fost în alte partide.

Avem datoria să renunțăm la orgolii în fața electoratului și să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală. Iașul merită să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote. Stă doar în puterea noastră să-i convingem pe toți că suntem cei mai buni și singura alternativă viabilă.

Rezultatele negocierilor încheiate astăzi, 18 iunie, la Iași sunt: candidatul unic al Alianței pentru funcția de primar al Municipiului Iași va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirau; candidatul unic al Alianței pentru funcția Președinte al Consiliului Județean Iași va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea”, se arată într-un comunicat emis joi seară, semnat de Monica-Elena Berescu, președinte PLUS Iași, și Cosette Chichirău, președinte USR Iași.

În același comunicat se mai precizează că Alianța USR-PLUS va stabili, în perioada următoare, și ceilalți candidați pentru județul Iași.

În ultimele 6 luni ne-am aflat la masa negocierilor cu colegii din Alianță. Ne-am așezat la discuții având un singur obiectiv: să oferim ieșenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidați. Azi, o primă etapă a negocierilor s-a încheiat și venim către voi cu un prim rezultat. Negocierea politică este un proces lung și deseori provocator. În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă. Sondajele demonstrează că doar împreună, ca Alianță, avem capacitatea să câștigăm alegerile locale. Vom avea o campanie articulată, așa cum o așteaptă alegătorii noștri, prin care îi vom convinge și pe cei nehotărâți să aleagă candidații Alianței si programele politice realizate pentru progresul și bunăstarea comunității. (…)

Începând cu săptămâna viitoare vom discuta pe localitățile din zona metropolitană, urmând ca în a treia etapă să venim cu detaliile referitoare la Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlau, precum și celelalte UTA-uri”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here