Vicele PSD Suceava pariază pe cel mai prost scor din istoria PSD, în judeţ: Ni se impune să-l susținem pe Agamiță Dandanache. Nu-l voi susține – VIDEO

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, se declară nemulțumit de listele de candidați ale PSD Suceava, la parlamentare, transmite News Bucovina. Potrivit sursei citate, modul în care au fost întocmite listele de candidați a fost criticat în partid de mai mulți membri, majoritatea fiind nemulțumiți că pe locul trei, considerat eligibil la Camera Deputaților a fost înscris Vlad Popescu (foto), de la filiala PPU-SL sector 5, partidul mogulului Dan Voiculescu. Vlad Popescu este şi fiul lui Dan Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5.

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid”, a afirmat Coman, care este şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

„Sunt extrem de dezamăgit și extrem de nemulțumit. Sunt primar în municipiul Fălticeni, al doilea ca mărime din județul Suceava.am un număr mare de voturi în spate, un număr mare de cetățeni care și-au pus încrederea în mine atât în ceea ce privește persoana mea cât și partidul pe care îl reprezint și îmi va fi foarte greu să fac campanie electorală mergând pe stradă și discutând cu fălticenenii despre persoane în care eu nu am încredere sau pe care nu-i cunosc. Sunt extrem de supărat. Am discutat și cu colegii primari. Nu se face așa. Ceea ce se întâmplă cred că este o premieră de la Revoluție și până acum ca o listă cu parlamentari să nu le fie adusă la cunoștință membrilor de partid și să fie impusă. Asta este dramatic”, a completat edilul Cătălin Coman.

În aceste condiţii, Coman estimează că, în Sucveava, PSD va avea cel mai slab scor din istoria sa, făcând totodată şi o paralelă deloc măgulitoare: „Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here