Victor Ciutacu a ironizat pe Facebook intervenția Andreei Esca în care a povestit cum s-a infectat cu COVID-19.

A fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un week-end la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arărau așa ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie. Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian. Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Despre restul cetățenilor infectați, pomeniți în treacăt în comunicatul de presă, nici un sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți. Una peste alta, repet, sunt mai haioși ăilalți. Dar au și mici scăpări. Eu aș fi băgat-o și pe Mirela Boureanu Vaida în poveste. Da’ n-o fi vrut femeia să-și lase copiii acasă, să-i piardă pe Vulpița și Viorel de clienți și să cucăie aiurea prin containere…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Am fost bolnavă de Covid-19, şi soţul meu şi unul dintre copii. Acum suntem bine, avem un test negativ”, a declarat luni Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a vorbit pentru prima dată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

1 COMENTARIU

  1. Dacă a fost infectată cu covid ,cum plua mea a ieșit după o săptămână din spital??.. parcă trebuie stat 14 zile…!.. acum mesajul ei e jalnic ,al unui om care trebuie să câștige din orice…nu m-ar mira să fi pus botul la ceva parai… după cum se știe are o calitate aparte când vine vorba de bani….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here