O femeie bănuită de lovirea designerului Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea „Visuri la cheie” de la Pro Tv, este audiată, luni seară, la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Agresoarea este Ștefania Andrei, o tânără în vârstă de 34 de ani, informează stirileprotv.ro 

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

Agresoarea a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susține că a reacționat astfel pentru că vedeta ProTv i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

– Ce s-a întâmplat?
– Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.
– Asta a justificat să fiți atât de violentă?
– Nu sunt violentă.
– De ce ați lovit-o atât de puternic?
– Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.
– De ce ai lovit-o?
– Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă.
– Și soluția este să o lovești?
– Nu, nu asta este soluția.

Ștefania Andrei va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiază.

Cristina Joia: “Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar.”

Primul schimb de replici între cele două femei a avut loc pe stradă, când Cristina Joia a întrebat-o pe şoferiţă de ce a parcat neregulamentar şi a blocat, practic, intrarea în parcarea magazinului. Și cum a început să o înjure, Joia şi-a continua drumul în magazin.

Echipa operativă a reluat cercetarea la faţa locului şi a audiat angajaţii care au fost de față în momentul în care Cristina Joia a fost agresată. În plus, au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar.

Câteva momente mai târziu, agresoarea a revenit furioasă în magazinul unde Cristina Joia îşi făcea liniştită cumpărăturile şi, profitând de neatenţia ei, a lovit-o violent. Totul a durat câteva secunde, iar apoi agresoarea a dispărut fără urmă.

Imaginile atacului, devenite acum probă în dosarul penal, sunt înspăimântătoare. O recunosc şi reprezentanţii magazinului, care susţin că sunt oripilaţi de un asemenea comportament.

„Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acțiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni și nu suntem de acord cu aceste modalități barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaștem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, transmit reprezentanţii magazinului.

Printre cei care au depus mărturie se numără şi casiera care a ieşit din magazin spre maşina atacatoarei şi a astfel a reuşit să reţină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliţiei.

Femeia care a rănit-o violent pe Cristina Joia va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here