Asistenta şefă a Secţiei ATI a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, Simona Penteleiciuc, spune că este dureros că există oameni care nu cred în coronavirus, în timp ce cadrele medicale văd zilnic cum mor pacienți din cauza COVID-19.

”Trebuie să ne protejăm non-stop şi peste tot unde ajungem. E dureros când noi stăm, ne chinuim cu pacienţii. E mult atâtea luni fără zile de concediu, fără zile libere şi alţii merg în concediu şi ne spun că acest coronavirus nu există şi că ei nu au încredere în ce li se spune. Noi vedem zilnic cum mor oamenii, vedem cum suferă, vedem cum nu pot să respire, practic, nici măcar ajutaţi de aparate. E foarte greu”, spune Simona Penteleiciuc într-un mesaj video postat duminică seară pe pagina de Facebook a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit raportării de duminică, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara sunt internate 16 persoane, scrie News.ro. În prezent, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara sunt internate peste 130 de persoane, iar de la debutul pandemiei şi până în prezent, la această unitate medicală au decedat 100 de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here