VIDEO Clipul de campanie al lui Cumpănașu, axat pe crimele de la Caracal. Un mix de populism justițiar și atmosferă OTV

alexandru cumpanasu

Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Și, ce-i drept, un asemenea amestec și kitsch și „instigare” la nostalgie OTV nu avea să treacă neobservat.

Clipul electoral a fost încărcat pe YouTube pe 15 octombrie, iar acum are 57.012 vizualizări.

Scenariul este unul previzibil: Alexandru Cumpănașu pozează în rolul unui „comisar” gen Corrado Cattani din serialul „Caracatița”, axându-și mesajul de campanie pe cazul crimelor de la Caracal, în special pe uciderea Alexandrei Măceșanu, nepoata sa.

De la momentul în care și-a anunțat intrarea în cursa prezidențială, Cumpănașu a fost aspru criticat pentru faptul că a dat dovadă de lipsa oricărui scupul, capitalizând politic o dramă din propria sa familie. Iar acest clip electoral nu face decât să mai pună o cărămidă la temelia morală șubredă a candidaturii lui Alexandru Cumpănașu.

Realizat la o calitate grafică „retro”, ce amintește de anii 1990, clipul de campanie al lui Alexandru Cumpănașu pare a ținti un segment electoral format în „laboratorul” OTV, care s-a regrupat pe direcția PSD odată cu ieșirea din scenă a lui Dan Diaconescu.

Mai jos aveți o captură de ecran cu reacțiile comentatorilor de pe YouTube:

Populismul justițiar pe care îl exploatează Cumpănașu în transmisiunile sale în direct pe Facebook este ambalat în acest clip într-o atmosferă ce amintește, totodată, și de emisiunea „Brigada mobilă”, prezentată de Sorin Ovidiu Bălan în perioada 1998-2004.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here