VIDEO | Cum exploatează televiziunea lui Voiculescu revărsarea de promiscuitate de la emisiunea ”Acces Direct”

Sursa: captură video

Antena 1, televiziunea ”soft” din portofoliul lui Dan Voiculescu, prin comparație cu Antena 3, a găsit o altă cale de a face audiență și bani decât prin atacuri politice imunde. Cu toate acestea, cel puțin una dintre emisiunile pe care le difuzează, ”Acces Direct,” este la fel de toxică precum emisiunile inchizitoriale ale lui Gâdea și Badea. Pentru că promovează subcultura și imoralitatea cu o agresivitate ieșită din comun.

Ultima producție de succes de la ”Acces Direct” este un serial de incursiuni grotești în viața unui cuplu de semi-analfabeți – Viorel şi Veronica Stegaru, din Vaslui. Cei doi au făcut din ”Acces direct” lider de audiență pe tronsonul orar pe care se difuzează pentru că acceptă să se facă de râs în fața telespectatorilor povestind detalii sordide din viața lor.

Începând din luna decembrie, când și-au făcut debutul la ”Acces Direct,” Viorel și Veronica Stegaru (poreclită Vulpița) au șocat cu destăinuirile lor. Cei doi au povestit că au venit la București pentru a cere sprijinul Poliției deoarece ”Vulpița,” devenită mamă de curând, ar fi fost rapită si violată de trei consateni, iar oamenii legii „nu au făcut nimic” pentru a-i pedepsi pe agresori.

Povestea, însă, a luat o altă turnură în momentul în care bărbații acuzati de viol au intrat în direct si au pus la dispoziția realizatorilor convorbiri, poze si înregistrări video din care reiese că nu a fost vorba de constrângere. Mai mult, la ”Acces direct,” au început să se perinde, într-o competiție de promiscuitate fără precedent în audio-vizualul românesc, și alți bărbați cu care Veronica a avut aventuri. Avalanșa de probe compromițătoare a primit acces direct la Antena 1.

Veronica și Viorel Stegaru au împreună o fetiță de 2 ani, care a rămas în grija mamei bărbatului. Iar în timp ce amănuntele mizerabile despre cei doi inundă micile ecrane, nimeni de la Direcția pentru Protecția Copilului nu este interesat să analizeze dacă fetița lor, lăsată în grija bunicii, este îngrijită cum se cuvine.

Având în vedere că peripețiile ”Vulpiței” continuă să umfle conturile lui Voiculescu și că telespectatorii Antenei 1 par foarte mulțumiți că există oameni mai săraci cu duhul decât ei, era de așteptat ca emisiunea să-și continue nestingherită cursul.

Cu toate acestea, ieri a apărut un element surpriză. Emiliana Burghelea, asistenta prezentatoarei de la „Acces Direct“ şi-a dat demisia, în direct, motivând că nu mai acceptă ca în emisiunea în care lucrează să fie promovată violenţa.

Tânăra a făcut trimitere la „serialul“ Vulpiţa, spunând că Viorel şi-ar agresa fizic soţia, iar echipa emisiunii ar fi la curent cu această situație, dar nu ia nicio măsură pentru a nu strica ”mașina de făcut bani” pusă pe picioare pe spinarea celor doi amărâți.

„Demisionez! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană ca o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experienţă frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze“, a scris tânăra pe contul său de Instagram. 

Nu este exclus ca inclusiv această demisie și dezvăluirea să fie doar un truc de marketing, menit să crească și mai tare audiența emisiuni. Indiferent, însă, dacă este așa sau nu, este obligația autorităților să înceapă o investigație asupra acuzației de violență conjugală. Este o infracțiune prevăzută în Codul Penal și nu există niciun motiv ca polițiștii și procurorii să nu înceapă să pună întrebări serioase.

În al doilea rând, a fost suficientă devărsare de promiscuitate în această emisiune pentru ca autoritățile de protecție a minorilor să aibe motive să își pună specialiștii să investigheze impactul modului de viață al soților Stegaru asupra fetiței lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here