VIDEO Liiceanu și Pleșu, la dezbaterile Universul.net. Radiografia ultimilor trei ani și cum arată viitorul

Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu au analizat ce s-a întâmplat în ultimil trei ani în România, derapajele grave ale guvernării PSD-ALDE și riscurile la care au expus întreaga societate.

Care au fost resorturile succesului la urne a PSD din 2016, care a fost agenda paralelă a guvernării Dragnea-Tăriceanu, cum a fost posibil ca Executivul unui stat NATO și membru UE să fie colonizat de grupuri de interese cu tentacule în zone de mare infracționalitate și prin ce accident al istoriei a fost catapultat la vârful puterii un personaj caricatural precum Viorica Dăncilă?

În dialogul cu Dan Turturică, găzduit de Universul.net, Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu dezbat rolul și limitele mandatului prezidențial dar și riscurile geopolitice pentru România, generate de cele mai recente poziționări ale marilor puteri.

Ce urmează, însă, pentru România, după ce PSD a trecut în opoziție, Liviu Dragnea în pușcărie și Viorica Dăncilă a fost izgonită de la Palatul Victoria, dar și din fotoliul de șef al PSD, din Kiseleff 10?

Ce va trebui să schimbe Klaus Iohannis la România, dar și la el însuși și cum ne vor afecta turbulențele de pe plan internațional, inclusiv jocurile făcute în regiune de Rusia lui Vladimir Putin?

Un dialog între Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu și Dan Turturică pe care îl puteți urmări, în format VIDEO, pe Universul.net.

Transcriptul integral al emisiunii, mâine, pe Universul.net.

8 COMENTARII

  1. Pentru domnul Liiceanu: poate exista si vreo comuna in Germania, in care primar este un român, dar ORASUL Goerlitz de la granita cu Polonia are un primar provenit din Romania, domnul Octavian Ursu.

    Va multumesc pentru acest foarte interesant dialog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here