VIDEO | Director de spital, mesaj de pe plajă: Cei care vor muri de varianta Delta sunt cei care comentează acum şi refuză vaccinarea

Sursa: captură video

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, medicul Radu Crişan, afirmă că România este în valul patru al pandemiei, iar în această perioadă ”cei care vor muri sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea”. Tot aceştia sunt şi cei care vor face forme grave de boală şi vor ajunge la ATI, mai crede medicul, potrivit News.ro.

”Trebuie să vă vaccinaţi pentru că şi România, dar şi întreaga lume, este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină de SARS-COV-2, tulpina Delta (…) Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii COVID”, transmis medicul, într-un clip video postat pe Facebook.

Medicul crede că în valul patru vor fi afectaţi cei care refuză vaccinarea.

”Cei care vor muri în valul patru de COVID, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi, că autorităţile şi medicii îi invită să se vaccineze. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave şi ajung la ATI din Româna sunt cei care acum râd şi fac tot felul de glume, emit tot felul de teorii ale conspiraţiei (…). Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că e o plandemie”, a mai declarat managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi.
Potrivit acestuia, ”dacă vrem să fim din nou toţi într-o lume normală, mergeţi şi vă vaccinaţi”.

1 COMENTARIU

  1. Bă boule dar aia care se fut în cur la festivaluri nu se vor infecata??..cine morții ma-sii le-a dat aprobare?..nu Pârțu si cretinul de Boc?..nenorociții ăștia au distrus țara, prețurile au luat-o razna, la carburanți, energie electrică și gaze, prețul alimentelor crește în fiecare zi…ba criminalilor unde vreti să aduceți țara asta normală??…pe turistul de valea oltului îl doare în bască!!..bă trezește-te ,nu vezi că guvernul meu distruge țara??.
    Pușcăria vă mănâncă după alegeri pentru genocidul facut de voi în ăștia 4 ani!!..
    Si vine acum boul de doctor să-mi spună că ne va lua dracul daca nu ne vaccinam!!!..dar boul nu ne spune că vor muri români de foame, de boli cardiovasculare, de cancer, plămâni,ficat,…
    România trezește-te!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here