VIDEO | Două persoane au decedat în urma unui incendiu izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din București

Sursa foto: captură video

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc cu 9 etaje de pe Bulevardul 1 Decembrie, din Sectorul 3 al Capitalei. Două persoane au decedat în urma incendiului. Echipajele SMURD au asistat medical 11 persoane, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, notează Agerpres.

O persoană a decedat, iar alte 10, printre care şi un copil, au necesitat să li se acorde prim ajutor de către echipajele SMURD, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă după-amiază, la un bloc cu 9 etaje de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, municipiul Bucureşti. Incendiul se manifestă la etajele 7-8, pe faţada clădirii. Incendiul este localizat. Echipajele SMURD a acordat primul ajutor calificat unui număr de 10 victime adulte (una dintre ele a decedat) şi 1 copil”, se menţionează în informarea transmisă de ISU Bucureşti-Ilfov.

Ulterior, o a doua persoană a decedat. Este vorba de o femeie care a intrat în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

 


Conform reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, atât femeia, cât şi bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani care au decedat, au inhalat fum din cauza incendiului care s-a manifestat la etajele 7-8 ale imobilului.

Alte opt persoane adulte au necesitat îngrijiriri medicale din partea echipajelor SMURD ajunse la faţa locului, iar două dintre acestea au fost transportat la spital.

Un copil care a suferit un atac de panică a fost şi el transportat la spital.

Potrivit sursei citate, au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi opt ambulanţe SMURD, precum şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Conform unei informări transmisă ulterior de reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov, copilul căruia i s-a acordat primul ajutor a suferit un atac de panică, acesta fiind transportat la spital.

Datele personale ale experţilor electorali, dezvăluite ”din eroare”. CNP-urile a peste 1.300 de persoane au putut fi accesate pe un mail nesecurizat. Ce spune Toni Greblă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here