VIDEO | După cascada de gafe, șefa DSP Timiș a fost demisă

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Cornelia Malac, a fost demisă din funcţie de Ministerul Sănătăţii, marţi seară, după ce aceasta a făcut mai multe gafe în contextul crizei de coronavirus. Locul ei a fost luat interimar de Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, transmite News.ro.

Potrivit presei locale, şefa DSP timiş, Cornelia Malac a fost demisă, marţi seară, din funcţie, în urma unei decizii a Ministerului Sănătăţii, în locul ei fiind numită interimar, Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv la CJAS, începând cu anul 2012.

Totuşi, Cornelia Malac rămâne momentan în instituţie, pe postul de director economic.

Demiterea Corneliei Malac vine după ce aceasta, în timpul unei conferinţe de presă, imediat după ce a fost confirmat primul caz de coronavirus în Timişoara, nu a reuşit să spună câteva cuvinte despre aceste caz, întâmpinând grave probleme de exprimare.

Cele două decizii, cea de depitere şi cea de numire, urmează să sosească la sediul DSP Timiş.

în judeţul Timiş au fost depistate cinci cazuri de coronavirus, de la declanşarea crizei în România şi până în prezent. Toate aceste cazuri au fost vindecate.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here