VIDEO | Gafă antologică la TV: O prezentatoare anunță moartea scriitorului William Shakespeare după vaccinul Pfizer

O prezentatoare de televiziune din Argentina a anunțat moartea lui William Shakespeare după vaccinul Pfizer, confundând dramaturgul englez decedat acum patru secole cu primul bărbat din lume inoculat cu un vaccin omologat oficial, scrie The Guardian.

Noelia Novillo, o prezentatoare de știri de la Canal 26, a confundat Bardul cu William „Bill” Shakespeare, un bărbat de 81 de ani din Anglia, care a devenit a doua persoană din lume și primul bărbat din lume care primit vaccinul Pfizer pe 8 decembrie 2020.

William Shakespeare a murit în 1616, în timp ce omonimul său, internat în spitalul universitar din Coventry la momentul primei sale vaccinări – a murit săptămâna aceasta dintr-un accident vascular cerebral fără legătură cu vaccinul.

Avem vești care ne-au uimit pe toți, având în vedere măreția acestui om”, a spus Novillo. „Vorbim despre William Shakespeare și despre moartea sa. Vă vom anunța cum și de ce s-a întâmplat.”

După imaginile cu Bill Shakespeare care primea vaccinul, prezentatoarea de știri a adăugat: „După cum știm cu toții, este unul dintre cei mai importanți scriitori în limba engleză – pentru mine, maestrul. El era. El a fost primul om care a primit vaccinul împotriva Coronavirus. A murit în Anglia la vârsta de 81 de ani.”

Comentariile ironice au curs după aceea pe Twitter.

Au fost doar câțiva ani între ei”, a scris un utilizator Twitter.

Să nu plângem pentru William Shakespeare”, a îndemnat altul. „Și-a trăit viața și s-a bucurat de afecțiunea oamenilor timp de secole”.

O astfel de agitație în legătură cu moartea lui William Shakespeare, dar nu au menționat că era atât de bolnav încât nu a produs ceva de succes de secole. Supraevaluat. ”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here