Acasă Sport VIDEO | Gestul lui Cristiano Ronaldo, care a costat Coca-Cola 4 miliarde...

VIDEO | Gestul lui Cristiano Ronaldo, care a costat Coca-Cola 4 miliarde de dolari

Valoarea companiei Coca-Cola, sponsor al Euro 2020, a scăzut cu 4 miliarde de dolari, după ce Cristiano Ronaldo a înlocuit sticlele care conţineau celebra băutură cu o de apă plată. Totul s-a petrecut în conferința de presă care a precedat meciul cu Ungaria, notează The Guardian.

„Beți apă!”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, un fan declarat al alimentației sănătoase. Acum câteva luni, căpitanul Portugaliei s-a arătat nemulţumit de faptul că băiatul său, în vârstă de 10 ani, bea Coca Cola şi nu ratează cartofii prăjiţi: „Să vedem dacă fiul meu va deveni mare jucător. Momentan nu e. Bea Cola și mănâncă mereu cartofi prăjiți, știe că nu sunt de acord, dar tot o face”.

Prețul acțiunilor Coca-Cola a scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 de dolari (1,6%), după gestul lui Cristiano Ronaldo. Valoarea de piață a companiei s-a diminuat şi ea cu 4 miliarde de dolari, de la 242 miliarde dolari la 238 miliarde dolari.

„Toată lumea are dreptul de avea propriile preferințe de băutură, cu gusturi și nevoi”, a fost reacţia companiei. Totodată, un reprezentant al Coca Cola a afirmat că jucătorii primesc apă, coca-Cola şi Coca-Cola Zero Zahăr.

VIDEO | Imaginile care aruncă în aer primele teorii despre coronavirus: lilieci pentru experimente, filmați în institutul din Wuhan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here