VIDEO | Jaf ca-n filme la Milano: Un grup de infractori a jefuit o bancă intrând prin sistemul de canalizare

Poliţia din oraşul italian Milano a început marţi operaţiunea de căutare a unui grup de infractori care au jefuit o bancă şi au fugit apoi prin sistemul de canalizare, informează DPA, citată de Agerpres.

Hoţii, înarmaţi cu arme de foc, au atacat filiala băncii franceze Credit Agricole din Piazza Ascoli, situată într-o regiune semicentrală din Milano, la scurt timp după începerea programului de lucru, la ora locală 08:30 (07:30 GMT).

„Au intrat prin sistemul de canalizare, au cerut angajaţilor să deschidă seiful” şi au jefuit cutiile de depozit ale clienţilor băncii, a dezvăluit directorul acesteia în faţa jurnaliştilor care s-au deplasat la faţa locului.

„Nu ştim câte cutii de depozit au jefuit. După ce au terminat, au plecat prin sistemul de canalizare, la fel cum au şi venit”, a adăugat directorul băncii, care nu şi-a dezvăluit numele.

El a mai spus şi că a existat o scurtă altercaţie, dar nicio persoană din interiorul băncii nu a fost rănită. Potrivit dezvăluirilor sale, doar el şi alţi doi angajaţi se aflau în interiorul băncii, iar unul dintre angajaţi a reuşit să fugă după ce l-a auzit strigând că erau victima unui jaf.

Agenţia de presă ANSA citează surse din Poliţie care afirmă că cel puţin şase persoane au luat parte la acest jaf şi că infractorii au pătruns în clădirea băncii printr-o gaură făcută într-o clădire învecinată.

Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi a izolat perimetrul, aşteptându-se să demareze negocieri cu autorii jafului, însă aceştia au dispărut înainte de stabilirea unui contact, precizează ANSA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here