VIDEO | Jandarmii din Argeș au oprit o nuntă la care se cânta ”Așa petrecem noi în carantină!”

Echipajele de jandarmi și poliție au oprit joi petrecerea la o nuntă de rromi în localitatea Borlești (Argeș), la care participau zeci de petrecăreți. Printre invitați ar fi fost și persoane care ar fi trebuit să fie în izolare sau carantină, după ce s-au întors din străinătate, potrivit presei locale.

Vecinii au auzit gălăgia din sat și au sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Potrivit imaginilor difuzate pe Facebook, petrecerea a început destul de devreme joi dimineață. Pe imagini curg dedicațiile muzicale și cantarile. Unul dintre nuntași chiar strigă: „Așa petrecem noi în carantină„.

Evenimentul avea loc în contextul în care autoritățile au interzis reuniunile mai mari de 100 de persoane. Publicația locală „Sursa ta” scrie că mirii au fost deranjați de mascați, jandarmi și echipaje ale poliției. Autoritățile au eliberat zona și după ce au încheiat cercetările au decis amendarea proprietarului unde se organizase nuntă cu suma de 4.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a declarat că în acest caz echipajele de poliție verifică toate aspectele, potrivit epitesti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here