Klaus Iohannis depune o coroana de flori la Troita de la Universitate cu ocazia comemorării a 30 de ani de la Revolutia Romana, in Bucuresti, sambata, 21 decembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele României, Klaus Iohannis, a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției, în Piața Universității, la 30 de ani de când în această zi revoluția a izbucnit şi în Capitală. În jurul orei 13.30 a depus coroane de flori și premierul Ludovic Orban.

La Troița din Piața Universității a depus o coroană de flori și premierul Orban.

Un om aflat în Piața Universității i-a cerut șefului statului să desființeze Institutul Revoluției, condus de Ion Ilescu și Gelu Voican-Voiculescu.
După ce a depus coroana de flori la troița din Piața Universității, Klaus Iohannis a discutat câteva minute cu cei prezenți la monument.
Ce rost are Institutul Revoluției? Sun niște șmecheri, începând cu Dan Voinea, Ilescu, Caramitru care iau niște bani. Dacă se poate legal, trebuie desființat””Este în subordinea Senatului, trebuie să urmărim un pic”, i-a răspuns șeful statului
E Meleșcanu șeful Senatului, un fost securist. Meleșcanu a fost în KGB. În Revoluție aveam 47 de ani. Ce caută un securist acolo?!”, a mai spus bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here