VIDEO | Mesajul lui Vela, de Înviere: Când aşteptam venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva nou

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, pe pagina sa de socializare, chiar în seara Învierii, un mesaj în care vorbeşte despre vremurile pe care le trăim şi a mulţumit celor care respectă noile reguli. Vela spune că ”acest Paşte este diferit” şi că trebuie să rămânem uniţi şi solidari, transmite News.ro.

Sfânta Sărbătoare a Paștelui să ne ofere tuturor puterea și energia binelui pentru a depăși acest moment care pune la grea încercare întreaga omenire. Vă transmit gândurile mele din suflet și vă doresc momente de liniște și armonie!Paște binecuvântat tuturor!

Publicată de Marcel Vela pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

”Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când aşteptam cu toţii venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi. Prima dată am crezut că nu ne poate afecta, dar, apoi, realitatea a fost cu totul alta. Ne-am adaptat neîncetat şi am început să privim mai mult spre valorile cu adevărat importante. Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, reguli care nu sunt uşoare, respectăm viaţa noastră şi pe cea a celor dragi nouă. Pentru acest lucru, vreau să vă mulţumesc. Da, acest Paşte este diferit. Este un altfel de moment care reuşeşte, poate, ceea ce nu au reuşit celelalte. Să realizăm că trebuie să fim uniţi, că trebuie să fim solidari, că trebuie să fim responsabili şi că trebuie să fim patrioţi”, spune Vela, în mesajul său.

Ministrul de Interne a mulţumit pentru efortul depus şi spune că nu este uşor, dar ”ucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat”.

”De această dată, ne rugăm pentru acelaşi scop şi ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate şi zilele care ne lipsesc atât de mult. Vă mulţumesc pentru fiecare efort depus. Nu a fost şi nu este uşor, dar lucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat. Vă doresc tuturor un Paşte binecuvântat şi multă – multă sănătate! Hristos a înviat!”, şi-a încheiat mesajul Marcel Vela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here