În mai multe orașe din Italia, acum pustii din cauza carantinei, oamenii ies la ferestrele apartamentelor și cântă împreună, relatează La Repubblica.

Mai multe întregistrări, reunite într-un videoclip, surprind momente emoționante din cartierele diferitelor orașe italiene afectate de coronavirus. În Napoli, Siena, Torino, Cagliari, Roma, Beneveto, Lecce, Salerno oamenii ies cu zecile la ferestre și cântă împreună, exprimându-și astfel solidaritatea în momentele dramatice prin care trece țara.

În Italia au fost raportate în ultimele 24 de ore 250 de decese și 2.547 de noi cazuri de îmbolnăvire. Este cea mai mare creștere de la începutul epidemiei, a informat vineri Agenția pentru Protecție Civilă, citată de news.sky.com

Numărul total al deceselor înregistrate în Italia din cauza COVID-19 a ajuns, vineri, la 1.266, iar cel al îmbolnăvirilor la 17.660.

La nivel mondial, până la ora transmiterii acestei știri, erau raportate 142.766 de cazuri și 5,373 de decese. Numărul persoanelor vindecate până acum este de 70.920.

Numărul total al cazurilor de infectare, cel mai mare din Europa, a crescut cu 17%, de la 15,113 la 17,660.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here