Incident în Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde polițiștii au intervenit pentru dispersarea unuei petreceri care avea loc în fața unei curți, fiind încălcate restricțiile de circulație și de distanțare socială. Petrecăreții au fost băgați în curte și culcați la pământ. În timpul intervenției, șeful Poliției din Bolintin Vale l-a lovit pe unul dintre bărbații culcați la pământ, după cum reiese dintr-o înregistrare făcută cu telefonul, dar și din declarația unui martor.

Poliţiştii care au participat la intervenția din Bolintin Vale, județul Giurgiu, sunt anchetați acum de către procurori, scrie realitateadegiurgiu.net.

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendat cu o sumă totală de 13.000 de lei.

Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În urmă cu două zile, un alt incident neplăcut a avut loc în Bolintin Vale. Atunci, polițiștii au fost nevoiți să împuște în picior un bărbat violent care făcea scandal în plină stradă și care îi amenința pe oamenii legii cu un cuțit.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here