VIDEO | Protest nud la gala Premiilor Cesar. „Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles”

Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost protagonista galei premiilor Cesar, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: „Fără cultură, fără viitor” şi „Dă-ne arta înapoi, Jean”, referire la premierul francez Jean Castex, transmite News.ro.

”Adieu les Cons” al lui Albert Dupontel este marele câştigător al galei premiilor Cesar, cu şapte trofee, inclusiv pentru cel mai bun film.

Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost protagonista galei premiilor Cesar, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: „Fără cultură, fără viitor” şi „Dă-ne arta înapoi, Jean”, referire la premierul francez Jean Castex.

Masiero, care a înmânat premiul pentru costume, a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, de care s-a dezbăcat.

„Toţi suntem goi acum”, a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele şi cinematografele din Franţa sunt închise.

„Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles”, a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru „La fille au bracelet”.

Marele câştigător al galei a fost filmul „Adieu les Cons”, regizat de Albert Dupontel, care a primit şapte trofee, între care pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar, Nicolas Marié.

Laure Calamy a fost numită cea mai bună actriţă pentru rolul din „Antoinette dans les Cévennes”, iar cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Sami Bouajila pentru „Un fils”.  

Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a fost decernat belgiencei Emilie Dequenne pentru rolul din filmul ”Les choses qu’on dit, les choses qu’on fait”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here