Viitoarea senatoare Șoșoacă, „stup” de conspirații: „Spitalele modulare sunt abatoare ale poporului român, acolo se va face vaccinarea forțată”

Diana Iovanovici-Șoșoacă, viitor senator de Iași din partea AUR, susținea recent ca populația României va fi luată cu forța de armată din case și va fi dusă pentru a fi vaccinată în noile spitale modulare. „Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte”, a spus Șoșoacă despre vaccinare.

„În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră națională. Toate (spitalele mobile), atenție, este un abator pentru români. Romexpo, Lețcani, Ana Aslan, și toate celelalte spitale modulare construite de ăștia, toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forțată. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de-aia vor ei să bage armata, domnule Iohannis. Hai că spun eu ce vrei să faci, ca să știe poporul român. Daca noi nu intrăm în Parlament va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia, pentru că ne vor lua pe sus.

Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulgă cu armata din case și sa ne ducă acolo ca pe vite la tăiere. Ascultați-mă ce vă spun, România în momentul ăsta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem țară experimentală pentru vaccinuri, sper sa scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva. L-ați auzit pe unul sa spună ce vă spun eu?”, a spus Șoșoacă într-un live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here