Premierul Viorica Dăncilă a condamnat, marți seară, atacul terorist din capitala afgană, Kabul, în urma căruia și-a pierdut viața un angajat al Ambasadei României, iar un altul a fost rănit. Ea a precizat că autoritățile române nu se vor abate din lupta contra terorismului.

„Condamn ferm atacul terorist sângeros din Afganistan, în urma căruia un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a murit, iar altul a fost rănit. Acest act de o cumplită cruzime în care au fost uciși mai mulți cetățeni străini și peste 100 de persoane au fost rănite nu ne clatină determinarea și nu ne abate de la angajamentul nostru, alături de partenerii internaționali, în lupta împotriva terorismului”, a transmis Dăncilă, pe pagina de Facebook.

Viorica Dăncilă a transmis condoleanțe familiei cetățeanului român care și-a pierdut viața în urma acestui atac, precum și „tuturor celor care au pierdut pe cineva drag, iar celor răniți le doresc multă sănătate și putere pentru a se recupera cât mai rapid”.

„Guvernul României își reafirmă sprijinul pentru acțiunile de instaurare a păcii și stabilității durabile în Afganistan”, subliniază șefa Guvernului român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here