Viorica Dăncilă neagă scandalul din CEx PSD și recurge la ironii: „M-a alergat Manda pe holuri”

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, participa la un eveniment electoral unde sunt prezenti membrii ai conducerii centrale a PSD, alaturi de mii de simpatizanti, organizat la compexul Senator din Timisoara, Timis, Vineri 1 Noiembrie 2019, Cornel Putan

Viorica Dăncilă a negat toate informațiile apărute în presă despre scandalul de marți seara din CEx-ul PSD-ului. Fostul premier a ieșit în conferință de presă după CEx, alături de lideri importanți ai Partidului Social Democrat. Alături de ea au fost Claudiu Manda, cel care i-ar fi adresat cuvinte grele, Lia Olguța Vasilescu, care rămâne la conducerea campaniei la prezidențiale, și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Viorica Dăncilă a negat scandalul din CEx, însă nu a negat direct faptul că soțul Liei Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, a jignit-o. A schimbat subiectul spunând că și de la președintele Klaus Iohannis a primit jigniri.

„M-a alergat pe holuri”, a spus Dăncilă la adresa lui Manda atunci când jurnaliștii au insistat cu întrebări.

Marți seară, toți jurnaliștii prezenți la sediul PSD din Kiseleff au relatat că în CEx-ul PSD s-a zbierat. Țipetele se auzeau din curtea imobilului, chiar dacă ședința a avut loc la ultimul etaj.

Viorica Dăncilă a părăsit sala și a izbucnit în plâns. În conferință nu a negat faptul că a ieșit din CEx, însă a spus că trebuia să dea un telefon. Claudiu Manda ar fi urmat-o, ca să o împace, și și-ar fi cerut scuze pentru vorbele grele pe care i le-a adresat la întoarcerea în sală.

Viorica Dăncilă a amenințat că se retrage din cursa pentru Cotroceni, în timp ce Lia Olguța Vasilescu a vrut să renunțe la coordonarea campaniei fostului premier. 

Până la finalul ședinței PSD-iștii s-au împăcat și au făcut front comun în fața jurnaliștilor strânși în Kiseleff. Dăncilă va candida, Vasilescu va conduce campania, iar tensiunile și scandalul din PSD sunt exagerări. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here