Vlad Voiculescu, despre vaccinarea anti-COVID: Mai multe personalităţi se vor implica în campania de comunicare

Foto: INQUAM/George Călin

Mai multe personalităţi se vor implica în campania de comunicare pe tema vaccinării anti-Covid-19, declară la RFI noul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care precizează că prioritar este personalul medical, ”nu politicienii, nu oricine altcineva”. El atrage atenţia că „orice relaxare ar fi o greşeală mare acum, în perioada sărbătorilor”, transmite News.ro.

Vlad Voiculescu spune că „prioritatea absolută este în mod evident gestionarea pandemiei şi pregătirea campaniei de vaccinare. Primul vaccin va sosi pe 26, adică practic poimâine (…). Cred că orice relaxare din partea noastră, a tuturor, personal şi evident, orice relaxare din partea autorităţilor ar fi o greşeală mare acum, în perioada sărbătorilor”.

Ministrul Sănătăţii precizează că „vom avea destule personalităţi care se vor vaccina, cu siguranţă, dar nimeni nu va sări rândul”.

Primii vor fi cei din rândurle personalului medical, care au prioritate, ”nu politicienii, nu oricine altcineva”.

Întrebat dacă se va vaccina în faţa camerelor de filmat, pentru a da un exemplu, Vlad Voiculescu a răspuns: „Da, sigur că da, dar atunci când îmi va veni rândul, deşi mi-ar plăcea să fiu vaccinat astăzi, deja”.

Întrebat dacă vor fi cooptate personalităţi în campania de vaccinare, noul ministru a răspuns: „Nu am nici o îndoială în privinţa asta şi da, va fi o campanie de comunicare, pe care am de gând să o pregătesc, împreună cu colegii de la celelalte ministere şi împreună cu preşedintele României, care este direct implicat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here