Wizz Air a anunțat miercuri că vaccinarea va fi obligatorie pentru echipaj de la 1 decembrie. În cazuri speciale, aceasta va putea fi înlocuită cu testarea antigen sau PCR periodică, informează Mediafax.

Wizz Air introduce vaccinările COVID-19 pentru toți membrii echipajului și însoțitorii săi de zbor – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – în contextul cercetărilor care le demonstrează eficiența ca fiind cea mai bună modalitate disponibilă de protejare împotriva COVID-19.

Potrivit unui comunicat al companiei, regula este implementată ca parte a angajamentului de a proteja sănătatea și siguranța pasagerilor și echipajului.

Prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților noștri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens”, a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group.

Conform reprezentanților companiei, pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerințelor naționale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here