Așa vorbește un fost ministru PSD: „După ce sunteți divorțată, sunteți și nevorbită.” Asta i-a spus Liviu Pop unei deputate PNL

Scandal, marți seară, în platoul România TV, cu sociologul Mirel Palada, senatorul PSD Liviu Pop și deputata PNL Cristina Trăilă în rolurile principale. 

Liviu Pop, deranjat că a fost întrerup de mai multe ori de Trăilă, i-a spus: „După ce sunteți divorțată, sunteți și nevorbită”.

Scandalul a continuat apoi, de data aceasta între Cristina Trăilă și Mirel Palada, pornit de un comentariu al deputatei PNL pe marginea conflictului din PSD și a informațiilor potrivit cărora Claudiu Manda ar fi numit-o „proastă” pe Viorica Dăncilă.

„Asta e ipocrizie. Noi nu jucăm teatrul ăsta ieftin. Eu cel puţin în partid nu am auzit în partid să i se spună candidatului că e prost”, a spus Trăilă.Asta pentru „că vă e frică că vă că***i pe voi”, a venit replica lui Palada.

1 COMENTARIU

  1. Vă dați seama ce spectacol ar face ăștia din sala la o întâlnire?! Ei pe ăștia se bazează nu pe Dancila.Zgomot de fond. Nu le poti face față. Ce confruntare!? Vor să l ” bata” cu gălăgia. Mai încet cu democrația si alte farafastâcuri care pt PSD oricum nu contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here