Biden va interzice copiilor să facă afaceri în străinătate, dacă ajunge președinte. Nu a făcut asta când a fost vice

  Joe Biden și Hunter Biden

  Joe Biden a anunţat că membrii familiei sale nu vor face afaceri în străinătate dacă el va fi ales preşedinte al SUA anul viitor.  El l-a atacat astfel pe Donald Trump, ale cărui afaceri au fost preluate de copiii lui, cât timp e la Casa Albă. Joe Biden nu a vorbit însă de faptul că, atunci când a fost vicepreședinte, fiul lui Hunter a fost implicat în numeroase afaceri în străinătate. 

  „Ei nu vor face nicio afacere în nicio companie străină din cauza a ceea ce i s-a întâmplat acestei administraţii”, a declarat Joe Biden în timpul lui interviu la postul HBO, duminică. „Nimeni nu va căuta brevete pentru lucruri provenite din China, nimeni nu se va angaja în acest tip de lucruri”, a spus el.

  „Dacă vreţi să vorbim despre probleme, să vorbim despre familia Trump”, a continuat Joe Biden, potrivit Agerpres. 

  Fost vicepreşedinte, el a apărat şi activitatea fiului său la Burisma, recunoscând că o perioadă nu a ştiut care erau responsabilităţile fiului său acolo. „Nu ştiu ce făcea el. Ştiu că făcea parte din consiliul de administraţie. Am aflat că făcea parte din consiliul de administraţie după ceea ce s-a întâmplat. Şi asta-i tot”, a explicat el.

  Întrebat dacă voia să ştie mai mult, fostul vicepreşedinte a răspuns: „Nu, pentru că am încredere în fiul meu”. „Ştiţi că nu există nici cea mai mică dovadă că el ar fi făcut vreun lucru rău. Ştiţi asta”, a insistat Joe Biden. 

  Scandalul care poate duce la suspendarea lui Donald Trump din funcție a început după ce președintele american a încercat să obțină de la Ucraina anchetarea lui Joe și Hunter Biden. De asemenea, presa americană a dezvăluit că Hunter Biden, cât timp tatăl lui era vicepreședintele SUA, a fost avocat pentru Puiu Popoviciu, anchetat atunci pentru corupție.  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here